tasty-logo

Happiness is food related!

Te invităm la Tasty Bistro, un restaurant cochet și modern, să te delectezi cu preparatele noastre pregătite mereu proaspete și în bucătăria proprie.

Events

Your event at Tasty Bistro

Tasty Bistro se poate transforma în locația ideală pentru evenimentul tău! Dacă vrei să organizezi o petrecere, un botez sau o aniversare ori dacă te ocupi de evenimentul companiei tale, suntem aici să te consiliem pas cu pas și să creem împreună evenimentul tău de neuitat, adaptat cerințelor tale. Bucură-te de spațiul intim și decorul modern, adaugă preparatele noastre delicioase și evenimentul tău va fi perfect. Spune-ne ce îți dorești și te vom ajuta să faci cele mai bune alegeri! Orice petrecere (botez, aniversare, petrecere corporate) este mai distractivă și mai reușită dacă știi că te poți relaxa și distra fără să îți faci griji pentru locație sau servicii deoarece te poți baza pe experiența și echipa noastră. Știm că de obicei cei care organizează o petrecere sunt cei mai agitați și putin relaxați și de aceea ne vom implica în toate alegerile pe care le vei face, ajutându-te cu părerea specialiștilor noștri. Vom avea grijă ca tema aleasă de tine să se reflecte în decor și în meniu și că invitații tăi să se distreze și să își amintescă cu drag de petrecerea organizată de către tine.

Our location

Suntem un bistro cochet și modern, situat într-una din zonele de afaceri din București, Grozăvești (lângă Orhideea Towers și The Bridge). Suntem pasionați de mâncarea gustoasă și de calitate și am creat un loc în care am încorporat experiența noastră culinară adunată în țară și în străinătate într-un concept axat pe preparate internaționale și o atmosferă modernă și relaxată.

Te așteptăm să guști preparatele noastre pregătite mereu proaspete și în bucătăria proprie.

Contact

Our location

Strada Ghercu S. Constantin, serg., nr 14, Bucharest, Romania 060201

+40 770 684 813

Mon - Fri | 8:30 AM - 6:00 PM

Sat - Sun | Closed

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Locația noastră

Strada Ghercu S. Constantin, serg. Bucharest, Romania 060201